Terug naar overzicht

Escaperoom Alkmaar
The Great Hatini

Neem een kijkje in de oefenruimte van Taylor Mistik, een Haïtiaanse oplichter die zich bezig houdt met voodoo en goochelen. Hij heeft reeds 36 assistentes laten verdwijnen en van nummer 37 ontbreekt ook ieder spoor.

Adres

Escaperoom Alkmaar
Hamsterkoog 3H/K
1822 CD Alkmaar

Ga naar de website

Feitjes

Gespeeld op
dinsdag 21 juli 2015
Aantal personen
0
Rated 6.4/10 based on 1 customer reviews
In woorden

Escape Room Reviews

Escaperoom Alkmaar The Great Hatini

Tijdens een vakantie met de familie van Barry deze escaperoom gedaan, dus met een andere samenstelling dan normaal. We werden hartelijk ontvangen en kregen ter introductie een filmpje te zien, hierna gingen we met z'n 5-en de kamer is. De kamer oogt erg leeg, en we kwamen maar langzaam op gang, de puzzels waren voor ons redelijk lastig, vooral omdat ze erg gericht waren op getallen en rekenen en wij helaas geen rekenwonder in ons midden hadden. Er zat halverwege een leuke twist in het spel, die we niet verwacht hadden. Helaas is het ons niet gelukt om binnen de 60 minuten uit deze kamer te ontsnappen. Na de escaproom heeft de eigenaar die een echte gochelaar is ons nog een aantal mooie goocheltrucs laten zien, waar we de hele vakantie nog plezier van hebben gehad. Over het algemeen een leuke kamer maar ik vond het vooral jammer dat in de aankleding van de kamer het goochel thema niet zover doorgevoerd was.

In cijfers
Bereikbaarheid
7.0
Ontvangstruimte
7.0
Host(ess)
8.0
Thema Escaperoom
7.0
Aankleding
5.0
Special Effects
5.0
Puzzels
6.0
Algemeen gemiddelde
6.410

Andere escaperoom(s) die we hier gespeeld hebben

Escaperoom Alkmaar - Alkmaar
The Cabin in the Woods - 666

In de bergen van Oostenrijk staat een trekkershut waar de afgelopen maanden maar liefst 3 mensen zelfmoord hebben gepleegd. Inmiddels heeft de trekkershut de bijnaam “Cabin 666” gekregen. Mensen uit de omgeving mijden de plek, maar...
7.4/101 review

© Copyright EscapeRoomers 2015-2017