Terug naar overzicht

Escaperoom Alkmaar
The Cabin in the Woods - 666

In de bergen van Oostenrijk staat een trekkershut waar de afgelopen maanden maar liefst 3 mensen zelfmoord hebben gepleegd. Inmiddels heeft de trekkershut de bijnaam “Cabin 666” gekregen. Mensen uit de omgeving mijden de plek, maar soms verblijven eenzame bergbeklimmers of wandelaars nog wel eens in de hut. Zij komen steevast met vreemde verhalen. Ze hebben geluiden gehoord, voelden zich bekeken en maakten vreemde, onverklaarbare dingen mee.

Adres

Escaperoom Alkmaar
Hamsterkoog 3H/K
1822 CD Alkmaar

Ga naar de website

Feitjes

Gespeeld op
dinsdag 21 juli 2015
Aantal personen
0
Rated 7.4/10 based on 1 customer reviews
In woorden

Escape Room Reviews

Escaperoom Alkmaar The Cabin in the Woods - 666

Gisteren hebben we de Great Haitini gespeeld, na dit spel werd ons gevraagd of we niet de nieuwe kamer wilde testen. Dit wilde we wel, wel met weer een andere team samenstelling.

We gingen de cabin in de Woods binnen en dachten wow! Je hebt meteen het idee dat je midden in het bos zit. Een erg mooi en realistich aangeklede room! We zijn meteen aan het puzzelen geslagen, en werkten ons stapje voor stapje door het verhaal van Melinda een meisje van 17 dat van huis was weggelopen en waar nooit meer iets van is gehoord.

Een erg goede en mooi room, het zeer leuke puzzels waarin samenwerken ook zeker een must is!

In cijfers
Bereikbaarheid
7.0
Ontvangstruimte
7.0
Host(ess)
7.0
Thema Escaperoom
8.0
Aankleding
8.0
Special Effects
7.0
Puzzels
8.0
Algemeen gemiddelde
7.410

Andere escaperoom(s) die we hier gespeeld hebben

Escaperoom Alkmaar - Alkmaar
The Great Hatini

Neem een kijkje in de oefenruimte van Taylor Mistik, een Haïtiaanse oplichter die zich bezig houdt met voodoo en goochelen. Hij heeft reeds 36 assistentes laten verdwijnen en van nummer 37 ontbreekt ook ieder spoor.
6.4/101 review

© Copyright EscapeRoomers 2015-2017