"Goede kamer voor beginners" De laboratoriumkamer
Terug naar overzicht

Mama Bazooka
De laboratoriumkamer

De beruchte Dokter Steiner is compleet doorgedraaid! De mysterieuze en kille sfeer is na 72 jaar nog steeds duidelijk voelbaar in de eerste ontsnappings kamer van alle escaperooms van Nederland.

Lukt het jou en je team om het hoofd koel te houden om zo uit te vinden wat Dokter Steiner heeft meegemaakt?

Adres

Mama Bazooka
Nijverheidsweg 5b
3751 LP Bunschoten

Ga naar de website

Feitjes

Gespeeld op
zondag 10 maart 2019
Aantal personen
4
Rated 8.7/10 based on 2 customer reviews
In woorden
Bereikbaarheid
Parkeren voor de deur, inmiddels goed zichtbaar
Ontvangstruimte
Helemaal super, met zelfbediening
Host(ess)
Namen de tijd, erg leuk
Thema Escaperoom
Lab
Aankleding
Overal is aan gedacht, TOP!
Special Effects
Goed geluid, goede sfeer
Puzzels
Makkelijk

Escape Room Reviews

De laboratoriumkamer De laboratoriumkamer

Al weken verheugde ik me op dit weekend, want we hadden met 8 personen (in verschillende samenstellingen) 3 escaperooms geboekt in Bunschoten! Escaperoom Nederland...

De meisjeskamer hadden we 3 jaar geleden al gespeeld en een soort van trauma en over gehouden (ja ik kan er nu om lachen) maar hierdoor wilde we de meisjeskamer nogmaals spelen en dan gelijk ook The Dome en De laboratoriumkamer, als we dan toch daar waren.

Maar de meisjeskamer hield me in zijn greep, hierdoor stapte ik al vol angst de laborarotiumkamer in, heb ik gehuild? JA. Heb ik geschreeuwd? JA. Vond ik het een goede kamer? JA. Voor beginnende Escaperoomers is dit zeker een kamer die je moet spelen, er is een verhaal en een duidelijke lijn in de puzzels, daardoor is deze kamer ook goed haalbaar, binnen 43 min stond ik buiten mijn tranen af te drogen.

In cijfers
Bereikbaarheid
9.0
Ontvangstruimte
10.0
Host(ess)
9.5
Thema Escaperoom
8.0
Aankleding
9.5
Special Effects
8.5
Muziek / Sound effects
8.5
Puzzels
7.5
Algemeen gemiddelde
8.810
De laboratoriumkamer De laboratoriumkamer

Dit weekend was een weekend waar ik heel erg naar uitkeek, maar ook een weekend waar ik heel zenuwachtig van werd. We gingen terug naar Bunschoten voor de meisjeskamer die we 3 jaar geleden al eens speelden. En als je daar toch bent dan moet je de andere 2 kamers natuurlijk ook spelen.

De laboratoriumkamer is naar hun eigen zeggen de eerste escaperoom in Nederland dus die moesten we gespeeld hebben. Maar voor een kamer die al een aantal jaren oud is is dit zeker een erg goede kamer, het verhaal zit goed in elkaar, er zitten toffe en verassende puzzels in. En ook zeker genoeg spanning! 

Mijn armharen gingen van deze kamer recht overeind staan, ik heb staan bibberen van de schrik, een beetje rondgeschuifeld van de zenuwen maar het belangrijkste van alles genoten van deze prachtige kamer!

Mocht je hem nog niet gespeeld hebben, ga hem zeker spelen! En wacht niet te lang want er zijn plannen om deze kamer te sluiten om plek te maken voor een nieuwe.

In cijfers
Bereikbaarheid
8.0
Ontvangstruimte
8.0
Host(ess)
8.0
Thema Escaperoom
8.0
Aankleding
9.5
Special Effects
9.0
Muziek / Sound effects
9.0
Puzzels
9.5
Algemeen gemiddelde
8.610

Andere escaperoom(s) die we hier gespeeld hebben

Mama Bazooka - Bunschoten
De Meisjeskamer

Het verhaal gaat over een jong weesmeisje dat droomde van haar eigen kamer. Haar droom werd werkelijkheid, maar schijn bedriegt.  
8.9/104 reviews

Mama Bazooka - Bunschoten
The Dome

The Dome is wereldwijd bekend geworden, omdat het criminele kopstuk Hector Franssen daar momenteel een CMNT (Controlled Moleculair Neuro Transmission) behandeling ondergaat. Tijdens het onderzoek lukt het Hector om het systeem in The Dome te...
9.3/103 reviews

© Copyright EscapeRoomers 2015-2017