"De beleving ernaartoe is geweldig!" Fun Valley
Terug naar overzicht

Fun Valley
The Lodge

Bevrijd jezelf en je team door samen te werken en ontsnap binnen 60 minuten uit de escape room. 'Escape room' is dé real life game sensatie in Nederland en is sterk in opkomst in steden over heel de wereld. Escape room is de meest aparte ervaring van het moment en nieuw bij Fun Valley Maastricht.

Adres

Fun Valley
Oosterweg 5
6245 LC Eijsden

Ga naar de website

Feitjes

Gespeeld op
zondag 13 december 2015
Aantal personen
5
Rated 6.9/10 based on 2 customer reviews
In woorden
Bereikbaarheid
Via binnenspeeltijd naar binnen
Ontvangstruimte
Fun Valley was niet open
Host(ess)
Bijbaantje? Maker wel top!
Thema Escaperoom
Hutje op de hei
Aankleding
Goed
Special Effects
Matig
Puzzels
Goed

Escape Room Reviews

Fun Valley The Lodge

Fun Valley zelf bleek niet open te zijn, dus we meldden ons bij Ballorig, een rumoerige binnenspeeltuin voor kids, jonge kids… Mijn oren waren aan het toeteren, blij dat we werden opgevangen door de host die ons naar “The Lodge” bracht, het was een eindje lopen en aangezien het aan de eind van de dag was zag het er spookachtig mooi uit, je waande je gelijk ergens anders. Aangezien we wisten hoe het werkte, werden we gelijk opgesloten, eerst startte de film. Daarna gingen we dit keer een beetje traag van start, dat zorgde ervoor dat we deze room helaas net niet haalden, al stonden we al na 50 minuten buiten, helaas zonder document!

In cijfers
Bereikbaarheid
6.0
Ontvangstruimte
6.0
Host(ess)
7.0
Thema Escaperoom
9.0
Aankleding
8.0
Special Effects
7.0
Puzzels
8.0
Algemeen gemiddelde
7.310
Fun Valley The Lodge

Bij aankomst was het lastig de ingang te vinden. Dit kwam omdat de hoofdingang van Fun Valley was gesloten. Hierdoor kwamen we binnen via de indoor-kinderspeeltuin waardoor het ontvangst minder was. Hier werden we even later opgehaald en liepen we over het terrein naar The Lodge.

Eenmaal aangekomen werden we opgesloten en kregen we een filmpje te zien waarin één en ander werd uitgelegd, vervolgens gingen we aan de slag. Tijdens het spelen van deze kamer maakte we veel "domme fouten". We zagen dingen over het hoofd of konden de logica even niet vinden. Op andere momenten hadden we het al, zonder de puzzel ervoor op te lossen. Voor het behalen van deze kamer moesten we twee zaken doen. Een is gelukt de ander niet, door miscommunicatie met de spelleiding en mogelijk de ervaring met andere kamers.

The Lodge van Fun Valley is in ieder geval een kamer die goed uitgewerkt is in zowel aankleding, puzzels en special effects.

In cijfers
Bereikbaarheid
6.3
Ontvangstruimte
5.0
Host(ess)
6.0
Thema Escaperoom
7.2
Aankleding
7.8
Special Effects
6.5
Muziek / Sound effects
6.5
Puzzels
6.5
Algemeen gemiddelde
6.510

© Copyright EscapeRoomers 2015-2017