Terug naar overzicht

Rabobank Escape Room
DDoS-dreigementen

Als promotie voor de Rabobank hebben enkele Rabobank-medewerkers een zeer toffe Escape Room gebouwd die bij Rabobank zelf al volgeboekt staat tot eind november. Gelukkig wil de Rabobank voor onze bezoekers graag een uitzondering maken, dus de goede heren brengen de Escape Room mee naar ons nieuwe CampZone-veld in Kronenberg. Dat betekent dat jij op CampZone samen met je team van maximaal 5 man wel gewoon met de escape room aan de slag kan! Dat is maar goed ook, want vanuit de Escape Room worden aardig wat DDoS-dreigementen rondgestuurd. Helpen jullie de Rabobank om deze aanvallen tijdig te voorkomen? De Rabobank Escape Room zal op CampZone in een iets aangepaste vorm te vinden zijn, want de loodzware pinautomaat is lastig om mee te nemen.

Adres

Rabobank Escape Room
Schorfvenweg 1
5976 PJ Kronenberg

Ga naar de website

Feitjes

Gespeeld op
zaterdag 12 augustus 2017
Aantal personen
4
Rated 6.9/10 based on 2 customer reviews
In woorden
Bereikbaarheid
Parkeerterrein Campzone
Ontvangstruimte
Buiten
Host(ess)
Oké
Thema Escaperoom
DDoS-dreigementen
Aankleding
Tent
Puzzels
Goed

Escape Room Reviews

DDoS-dreigementen DDoS-dreigementen

Deze keer gingen we op bezoek op Campzone, waar dit jaar een heuse escapetent was! Super leuk! Vooraf hebben we ons plekje moeten reserveren. Op de goede tijd stonden we voor de tent waar het allemaal plaats moest gaan vinden.

Ik moet eerlijk zeggen vooraf waren mijn verwachtingen niet zo hoog. Ik vroeg me af hoe kun je in een tent een escaperoom ervaring opzetten. Nou dit hadden ze erg goed gedaan!

Ze wisten een prima sfeer de creeeren, met zelfs een aantal schrikmomenten, als er iemand ineeens z'n hoofd door de deur naar binnen stak. Tja want er waren verder geen camera en geluidssysteem dat ons in de gaten hield (is in een tent niet zo handig).

Er zaten uitdagende puzzels in deze escapetent, we hadden toch wel een paar hints nodig om eruit te komen! Maar het lukte uiteindelijk. En we waren de eerste die eruit kwamen deze Campzone!

De echte room bevind zich in Utrecht. Wij speelden de aangepaste versie op Campzone.

In cijfers
Bereikbaarheid
7.5
Host(ess)
7.0
Thema Escaperoom
6.5
Aankleding
6.5
Puzzels
7.5
Algemeen gemiddelde
7.010
DDoS-dreigementen DDoS-dreigementen

Vrienden van Barry gaan elk jaar naar Campzone en de laatste jaren gaan wij dan ook een dagje langs, nu moesten we wel, want er was een echte pop-up escaperoom op het terrein van Campzone!

Op de geplande tijd stonden we bij de tent waar het zou moeten gebeuren, wat kon je verwachten van een pop-up escaperoom in een tent? Eigenlijk niet veel toch? En het was dan ook echt een verrassing toen bleek dat het eigenlijk best een goede kamer (uhm tent) was.

In de kamer gingen we op zoek naar spullen en puzzels en al snel zaten we op het goede spoor, de hints kwamen letterlijk binnenlopen, want er waren natuurlijk geen camera's enz die ons in de gaten hielden, dit was het enige wat af en toe een beetje afbreuk deed aan de ervaring. De puzzels waren echt goed opgezet!  We ontrafelden het geheim met minimale hints en kwamen er als 1e team uit op Campzone!

De echte kamer staat in Utrecht

In cijfers
Bereikbaarheid
7.0
Host(ess)
7.0
Thema Escaperoom
6.0
Aankleding
6.0
Puzzels
8.0
Algemeen gemiddelde
6.810

© Copyright EscapeRoomers 2015-2017