"Avond puzzelen bij jou thuis" Het Boekanier dossier
Terug naar overzicht

Puzzelpost
Het Boekanier dossier

Wanneer heb je voor het laatst post ontvangen waardoor je werd betoverd? Puzzelpost is een tastbaar mysterie op je deurmat. Een detectiveverhaal dat je zelf oplost, met prachtig vormgegeven materiaal. Het perfecte geschenk voor een nietsvermoedende puzzelliefhebber: een escape room aan de keukentafel! De eerste Puzzelpost productie, Het Boekanier Dossier.

Meer informatie

Ga naar de website

Feitjes

Gespeeld op
zaterdag 11 maart 2017
Aantal personen
4
Rated 8.2/10 based on 3 customer reviews
In woorden
Bereikbaarheid
Post bij jou thuis
Ontvangstruimte
Hoe je zelf wil
Host(ess)
Wij
Thema Escaperoom
Mysterie
Aankleding
Prachtig
Puzzels
Heel goed

Escape Room Reviews

Het Boekanier dossier Het Boekanier dossier

Wij hadden het geluk dat we 1 van de eerst 100 puzzelpost pakketten mochten ontvangen. Wat leek me dit leuk! Ik hou van drukwerk en papier! yay!

Wat zag dit er allemaal leuk en mooi afgewerkt uit! Het begon allemaal een een geheimzinnige brief vooraf, hierin wordt het verhaal vertel en wordt je meteen meegezogen in het onderzoek. Ik heb echt volop genoten van deze puzzel avond! Er zitten echt hele leuke en goed doordachte puzzels in deze 1e editie van de puzzelpost! Wij hebben hem na een avond met veel plezier opgelost. Ik ben erg nieuwschierig naar de volgende delen!

Bestel nu je eigen pakket via crowdaboutnow.nl/puzzelpost!

In cijfers
Thema Escaperoom
8.0
Aankleding
8.5
Puzzels
8.0
Algemeen gemiddelde
8.210
Het Boekanier dossier Het Boekanier dossier

Nu vraag je je misschien eerst af "HUH puzzelpost? Dat is toch geen escaperoom???" Nee dat is het ook niet, maar wij vinden het wel in het straatje passen, vandaar dat we het toch heel graag met jullie willen delen.

Wij kregen de kans om 1 van de eerste 100 handgemaakte "Puzzelpost" te spelen. Het Boekaniers dossier konden we geheel in alle rust thuis spelen, wanneer we er tijd en zin in hadden. Afgelopen zaterdagavond was het eindelijk zo ver. Met z'n 4en maakte we om 22.00 's avonds de brief open, niet wetende dat we er een hele avond voor uit moesten trekken. Dus ja mensen trek er echt een hele avond voor uit!

We begonnen enthousiast aan het spel, wauwwww wat is dit mooi gemaakt en wat een werk hebben deze mensen in de puzzelpost gestopt! Echt heel erg mooi.

We vielen van de ene in de andere verbazing, prachtige puzzels verschenen steeds voor ons zicht. We werden verrast en speelden hem dan ook geheel uit. Het einde was misschien een beetje raar, omdat niemand je natuurlijk uit "de kamer" komt halen om te zeggen dat het voorbij is.

Wij hebben het mysterie opgelost! Hopelijk krijgen jullie ook snel de kans om deze te gekke game te gaan spelen.

Ik heb niet alle punten ingevuld natuurlijk omdat dit niet dezelfde elementen heeft als een escaperoom, maar wel veel puzzelplezier en prachtig ontworpen onderdelen.

In cijfers
Thema Escaperoom
7.0
Aankleding
8.5
Puzzels
8.0
Algemeen gemiddelde
7.810
Het Boekanier dossier Het Boekanier dossier

Hou je van een bordspel? Gezellig tegen elkaar spelen, zittend rond de tafel en om beurten in je stoel hangen totdat je weer aan de beurt bent? Nou dit is dus niet dat, nee, je zit met zijn allen gezellig aan tafel maar moet samenwerken! Achteroverhangen kan maar moet niet. En om beurten ook niet. Mijn zijn allen ben je bezig met het vinden van puzzels, hints, delen van informatie, en vanalles proberen om maar dichterbij een oplossing te komen. En als dat lukt, dan voelt dat goed.

Dit is geen bordspel, dit is een genre appart. Geweldig vind ik het. En zo goed afgewerkt! Er zit heel veel detail in de afwerking, maar ook in de verhaal lijn, en de puzzels. Het Boekanier Dossier heeft me regelmatig aangenaam verrast met geweldige puzzel vragen, nog indrukwekkendere antwoorden, of met de verhaal draad die gebruikt wordt om dit alles te organiseren.

" Dit is geen bordspel, dit is een genre appart. "

Heel diverse puzzels, en verrassend goed afgewerkt. Er zit voor iedereen wat leuks in, ofja eigenlijk heel veel leuks. Dit is een regelrechte aanrader, en ik hoop dan ook dat Puzzelpost met dit nieuwe concept nog ver komt. Tenzij je niet houdt van gezellig aan tafel zitten met een missie..

In cijfers
Aankleding
8.5
Puzzels
8.8
Algemeen gemiddelde
8.710

Andere escaperoom(s) die we hier gespeeld hebben

Puzzelpost - Utrecht
PuzzelPost Mysterie

Wie was Simon Boekanier? De komende twee weken gebeurt er iets bijzonders! Online en offline raadsels. Een extra mysterie, speciaal voor iedereen die Puzzelpost al vóór de eerste druk heeft ontdekt! En een echte, mooie, merkwaardige...
8.4/103 reviews

Puzzelpost - Utrecht
Het Medusa rapport

Het langverwachte vervolg op Het Boekaniers Dossier is er eindelijk! De verschijningsdatum werd een aantal keren verzet, maar het lange wachten is zeker de moeite waard geweest. Het is wederom prachtig vormgegeven, met erg uitdagende...
8.9/102 reviews

© Copyright EscapeRoomers 2015-2017