Terug naar overzicht

Rox Escape
The Black Hawk

The Black Hawk is een avontuur dat je samen speelt met je vrienden via een WhatsApp-groep. De designers van Project Escape hebben een WhatsApp Escape Game gemaakt waarbij je via je appgroep opdracht ontvangt van je opdrachtgever.

Meer informatie

Ga naar de website

Feitjes

Gespeeld op
zaterdag 28 maart 2020
Aantal personen
4
Rated 7.5/10 based on 1 customer reviews
In woorden
Thema Escaperoom
spannend
Puzzels
leuk uitgedacht

Escape Room Reviews

The Black Hawk The Black Hawk

In Coronatijd iets tofs verzinnen... dit was de eerste online escapegame die we hebben gespeeld in Coronatijd, want god mag weten hoe lang dit gaat duren...

Maar fanatiek als we zijn gingen we aan de slag met The Black Hawk.

Er zaten leuke doordenkers in en het is natuurlijk super tof om thuis toch nog een beetje je escaperoom verslaving door ta laten gaan.

In cijfers
Thema Escaperoom
8.0
Puzzels
7.0
Algemeen gemiddelde
7.510

Andere escaperoom(s) die we hier gespeeld hebben

Rox Escape - Nijmegen
De drukkerij

Sluit je aan bij het Nijmeegse verzet in de Tweede Wereldoorlog tijdens bevrijdingsoperatie ‘Market Garden’. Vind cruciale informatie en stel deze op tijd veilig. Ben jij slim en snel genoeg om bij te dragen aan deze historische...
8.0/103 reviews

Rox Escape - Nijmegen
Ramkraak

In deze Break-in Room ga je niet ontsnappen maar juist inbreken. De politie komt steeds dichterbij terwijl jij zoveel mogelijk kluizen probeert te kraken. Maar weet je eigenlijk wat je moet stelen voor die geheimzinnige opdrachtgever? 
8.3/101 review

Rox Escape - Nijmegen
the Show

Ga met ons mee terug naar een tijd van foute stropdassen, te grote kleding, flippo’s en de Gameboy; de jaren ’90. JIJ bent de ster!
8.9/101 review

© Copyright EscapeRoomers 2015-2017