"Thuismysterie VOC" VOC kist
Terug naar overzicht

Modern Treasure Hunt
VOC kist

Bram van Amstel, jouw excentrieke verre oom en succesvol schatjager is onlangs overleden. Niemand van zijn nazaten ontvangt een erfenis maar in plaats daarvan een mysterieuze kist met aanwijzingen. In een brief legt Bram uit dat hij in zijn laatste levensjaren ontdekt heeft waar meerdere schatten liggen. Voor jou heeft hij één VOC kist met aanwijzingen om de schat te vinden. Ga jij de uitdaging aan? Kruip in de huid van een schatjager en beleef het avontuur.

Meer informatie

Ga naar de website

Feitjes

Gespeeld op
zaterdag 2 maart 2019
Aantal personen
5
Rated 8.1/10 based on 3 customer reviews
In woorden
Bereikbaarheid
Thuis, aan tafel
Ontvangstruimte
Net hoe leuk je het jezelf maakt
Host(ess)
Natuurlijk de beste
Thema Escaperoom
Schattenzoeken
Aankleding
Mooi ontwerp
Puzzels
Goed

Escape Room Reviews

VOC kist VOC kist

De uitdaging om deze VOC kist van Modern Treasure Hunt te ontrafelen... we hadden hem al een tijdje liggen, maar nog geen tijd gehad om te spelen, maar toen was het zover, we startten het spel met 5 spelers, ik las het verhaal voor en we openden de kist! Wauw cool, hey wat leuk gedaan! Je waant je echt even ergens aan zee waar je deze kist eigenlijk gewoon moet openen HAHA.

We begonnen te puzzelen en zijn door een escaperoom redelijk bekend met het puzzelen van de eindpuzzel, deze konden we dan ook redelijk snel oplossen, maar alle puzzels vooraf waren erg leuk in elkaar gezet, bij sommigen moesten we wat langer nadenken, maar al bij al was het een hele leuke ervaring van een thuis- escape spel, nja dit was dan een schatzoek spel... 

Het spel ziet er mooi vormgegeven uit en biedt 1 a 2 uur speelplezier (ligt eraan hoe goed je bent). Ik raad het in ieder geval zeker aan als fanatieke escaperoomer om ook dit spel thuis onder het genot van een hapje en een drankje te spelen.

In cijfers
Thema Escaperoom
8.0
Aankleding
8.2
Puzzels
8.0
Algemeen gemiddelde
8.110
VOC kist VOC kist

Het was alweer even geleden dat we een puzzel mysterie thuis oplosten. We hadden er weer zin in, lekker relaxed een avondje mysteries oplossen met uitdagende puzzels. 

Deze VOC kist maakt de verwachtingen meer dan waar, we begonnen met een kist, een erg mooie afgewerkte kist. Nadat we deze opende begon het spel en werden we door de erg goed afgewerkte en verzorgde atributen helemaal in het spel gezogen.

Deze kist bevat een aantal mooie en uitdagen puzzels waar je zeker een avonje plezier van zult hebben. Onder de thuis puzzel mysteries is deze VOC kist zeker een aanrader!

In cijfers
Thema Escaperoom
7.0
Aankleding
8.0
Puzzels
8.0
Algemeen gemiddelde
7.710
VOC kist VOC kist

De VOC kist geeft je een avond puzzelplezier met vrienden. De kist zelf had misschien een iets ouder gevoel mogen krijgen maar de puzzels in de doos zijn leuk en zitten goed in elkaar!

In cijfers
Thema Escaperoom
8.5
Aankleding
8.7
Puzzels
8.7
Algemeen gemiddelde
8.610

© Copyright EscapeRoomers 2015-2017