"De verdwenen avonturiers" Les explorateurs disparus
Terug naar overzicht

Mission Escape
Les explorateurs disparus

Alle eer aan Google Translate XD

U heeft gekozen om de ontbrekende avonturiers slagen! Een magische ring is in een mysterieuze stad ergens in Latijns-Amerika. Wie gaat de ringvinger zal ontvangen in ruil voor zeggenschap van zijn macht. Waarschuwing hoofden van de mensen van de oude stad te beschermen de ring. U moet herstellen voordat andere mensen slecht zorg alleen met geweld. Veel avonturiers hebben gefaald voordat je, je bent onze laatste kans, we hebben u nodig!

Adres

Mission Escape
363 Route de Morières
84270 Vedène

Ga naar de website

Feitjes

Gespeeld op
woensdag 19 juli 2017
Aantal personen
2
Rated 7.0/10 based on 1 customer reviews
In woorden
Bereikbaarheid
Met de auto, prima!
Ontvangstruimte
Gewoon
Host(ess)
Aardig, gebrekkig Engels
Thema Escaperoom
Leuk
Aankleding
In stijl
Special Effects
Leuk
Puzzels
Goed

Escape Room Reviews

Les explorateurs disparus Les explorateurs disparus

We gingen dit jaar met zijn 2tjes naar Frankrijk op vakantie, na een week twijfelen, toch maar een Franse escaperoom geboekt. En deze was eigenlijk best leuk!

Zonder ook maar 1 fatsoenlijk woord Frans te spreken kwamen we aan bij de escaperoom, de dame was vriendelijk, jong en sprak gebrekkig Engels, maar hej ze probeerde het en we begrepen wat we moesten doen!

We werden geblindoekt en als het geluid begon mochten we de blinddoek afdoen. En toen startte het spel. Zoeken zoeken en nog eens zoeken om de ruimte te verlaten, voor de puzzels heb je totaal GEEN Frans woordenboek nodig, maar voor de hints in het Engels misschien wel HAHA. Uiteindelijk kwamen we er net niet uit, door zo'n leuke hint, maar al bij al vond ik het een hele leuke kamer die je zeker meot spelen als je in de buurt van Avignon op vakantie bent!

In cijfers
Bereikbaarheid
8.0
Ontvangstruimte
6.0
Host(ess)
6.0
Thema Escaperoom
7.0
Aankleding
7.0
Special Effects
7.0
Muziek / Sound effects
7.0
Puzzels
8.0
Algemeen gemiddelde
7.010

© Copyright EscapeRoomers 2015-2017