"Ontsnappen in je eigen woonkamer" Prison Break
Terug naar overzicht

Escaperoom The Game
Prison Break

Je bent veroordeeld tot een gevangenisstraf van tien jaar en zit inmiddels al een paar maanden vast. Je brengt het grootste deel van je dag door in het gezelschap van een klein groepje medegevangenen. Deze groep beschermde je op je eerste dag en je hebt het gevoel dat je ze kunt vertrouwen. Zij staan voor je klaar en jij voor hen (voor wat het waard is).

Meer informatie

Ga naar de website

Feitjes

Gespeeld op
maandag 13 maart 2017
Aantal personen
4
Rated 7.0/10 based on 2 customer reviews
In woorden
Bereikbaarheid
Thuis
Ontvangstruimte
In je eigen woonkamer
Host(ess)
Perfect gezelschap
Thema Escaperoom
Prison Break
Aankleding
Leuk
Puzzels
Goed

Escape Room Reviews

Prison Break Prison Break

We hebben al heel wat escaprooms gespeeld, maar we hebben nog nooit een escape bordspel gespeeld, eens moet dus de eerste keer zijn! 

We gingen er eens goed voor zitten en na het inleidende bericht gelezen te hebben en gekken te hebben of we alle onderdelen hadden zijn we gestart.

Hier ziet er leuk uit er er zitten verassende puzzels. Er is zelfs iets verzonnen zodat je toch gebruikt kunt maken van hint mocht dit nodig zijn. We hebben deze puzzel vrij vlot opgelost, maar hebben stiekem toch wel eens gekeken naar de hints.

In cijfers
Thema Escaperoom
7.0
Aankleding
7.0
Puzzels
7.0
Algemeen gemiddelde
7.010
Prison Break Prison Break

We hebben de nodige escaperooms gespeeld, maar een escape bordspel is nieuw! Het ziet er leuk uit en de puzzels zitten goed in elkaar. Ook zitten er varrassende puzzels in.

Voor een avondje plezier thuis is dit prima speelmateriaal.

In cijfers
Thema Escaperoom
7.0
Puzzels
7.0
Algemeen gemiddelde
7.010

Andere escaperoom(s) die we hier gespeeld hebben

Escaperoom The Game - Rotterdam
Nuclear Countdown

Je schrikt op van een vreemd gepiep. Het is het faxapparaat. Je wist niet eens dat dat ding aan stond. Wie gebruikt er tegenwoordig nog een fax? Je bent toch wel nieuwsgierig wat dat ouderwetse gepiep te betekenen heeft en loopt naar het apparaat....
7.3/103 reviews

Escaperoom The Game - Rotterdam
Virus

Flauwvallen? Nu? Je kunt je labpartner wel vermoorden, maar je weet dat dat niet nodig zal zijn. De substantie die weglekt uit de kapotte fles zal iedereen in deze kamer snel genoeg om zeep helpen… Geen tijd dus om wie dan ook de schuld...
7.0/102 reviews

Escaperoom The Game - Rotterdam
Funland

Je bent veroordeeld tot een gevangenisstraf van tien jaar en zit inmiddels al een paar maanden vast. Je brengt het grootste deel van je dag door in het gezelschap van een klein groepje medegevangenen. Deze groep beschermde je op je eerste dag...
7.0/102 reviews

Escaperoom The Game - Rotterdam
Temple of the Aztec

Het zweet druppelt van je voorhoofd. Het is vochtig, donker, je hele lijf doet pijn maar je hebt je nog nooit zo goed gevoeld! Na jaren van onderzoek ben je ervan overtuigd dat je ‘m nu eindelijk hebt gevonden: de ondergrondse Tempel van Ozomatzin,...
6.9/102 reviews

Escaperoom The Game - Rotterdam
Secrest of the scientist

Escape Room The Game: Puzzle Adventures is een nieuwe variant binnen de collectie en bestaat uit een kruising tussen een Escape Room en een legpuzzel!
8.0/102 reviews

© Copyright EscapeRoomers 2015-2017