"Night at the museum" Night at the museum
Terug naar overzicht

Escaperoom Limburg
Night at the museum

Een museum saai? Dacht het niet! De taak is simpel, namelijk bewaak het museum tijdens de nacht. De uitvoering daarentegen kan nog wel eens tegen vallen. Niemand heeft jullie namelijk verteld dat het museum ’s nachts tot leven komt. En… Die levensechte dino komt wel héél dichtbij! Kunnen jullie de rust wederkeren? Een echte aanrader voor diegene die houdt van puzzelen.

Adres

Escaperoom Limburg
Vrijkebomenweg 9
6035SC Ospel

Ga naar de website

Feitjes

Gespeeld op
zaterdag 18 maart 2017
Aantal personen
7
Rated 7.0/10 based on 1 customer reviews
In woorden
Bereikbaarheid
Goed te vinden als je goed kijkt
Ontvangstruimte
Prima, er is veel te zien
Host(ess)
Aardig
Thema Escaperoom
Leuk
Aankleding
Niet te veel
Special Effects
3D effect? Mwhoah
Puzzels
Voldoende

Escape Room Reviews

Night at the museum Night at the museum

Vriendenweekend weg, altijd een feest. En dit keer gingen we naar America... Op zoek naar een escaperoom in de buurt, hierbij kwamen we uit bij Escaperoom Limburg in Ospel.

Eenmaal gearriveerd, moesten we nog even wachten tot we het "museum" mochten betreden, we dronken eerst nog iets en gingen richting het museum. Eenmaal binnen werd het al snel duidelijk dat we een aantal stappen moesten volgen om uit het museum te ontsnappen. Op zoek naar het licht? Of gewoon toch naar de oplossing.

Het 3D effect vond ik persoonlijk een beetje tegenvallen, gewoon simpele 3D brillen en een 3D videofilmpje. Had ook gewoon een videofilmpje mogen zijn.

Maaaar de puzzels waren leuk. Niet iedereen van de groep kon het licht in de duisternis vinden, maar toch wisten we te ontsnappen uit dit museum.

In cijfers
Bereikbaarheid
7.0
Ontvangstruimte
7.0
Host(ess)
8.0
Thema Escaperoom
8.0
Aankleding
7.0
Special Effects
6.0
Muziek / Sound effects
6.0
Puzzels
7.0
Algemeen gemiddelde
7.010

Andere escaperoom(s) die we hier gespeeld hebben

Escaperoom Limburg - Ospel
Het geheim van de Farao

Beste ontdekkers. Welkom in Egypte, dit land staat bekend om zijn mysterieuze piramides en mythes, graftombes en sfinxen, die zijn ontstaan in het Oude Egypte. De koning van dit land werd de Farao genoemd. Er zijn in de loop der tijd veel farao's...
6.8/103 reviews

© Copyright EscapeRoomers 2015-2017