"Door goed te zoeken, kom je al een heel eind" The secret of the tomb
Terug naar overzicht

Escaperoom 040
The secret of the tomb

Gefeliciteerd… je hebt de tombe van de piramide van Neferkare bereikt. Tot nu toe was het kinderspel. Ontsnappen uit deze tombe is een zware opgave. Denk jij slimmer te zijn dan de oude Egyptenaren? De aanwijzingen en dwaalsporen te kunnen doorzien? De legende zegt dat bij falen jouw ziel toebehoort aan het geestenleger van Neferkare. Durf je een poging te doen? Wees gewaarschuwd; je stapt in het verleden waar stof en zand het geheim van de tijd verbergen en de tijd snel verstrijkt!

Adres

Escaperoom 040
Mathildelaan 1a
5611 BD Eindhoven

Ga naar de website

Feitjes

Gespeeld op
zaterdag 4 maart 2017
Aantal personen
6
Rated 6.4/10 based on 2 customer reviews
In woorden
Bereikbaarheid
Lastig te vinden
Ontvangstruimte
Goed
Host(ess)
Gehaast
Thema Escaperoom
Oude egypte
Aankleding
Tombe
Special Effects
Weinig
Puzzels
Gemiddeld

Escape Room Reviews

The secret of the tomb The secret of the tomb

Meestal kan ik me altijd goed verheugen op een escaperoom, maar nu ging dat niet aangezien ik niet wist dat we deze gingen spelen. Ik werd deze ochtend verrast door een vrolijke bende van meiden voor mijn vergezellenfeest!

Ze verraste me met een escaperoom in 1 van mijn favoriete thema's een egypte escaproom!

Na een gehaast ontvangst van de gastheer, werden we vrij snel in de kamer gelaten, de deur viel dicht en het was nagnoeg pikke donker! Al snel vond ik een aantal zaklampen waar door het wat makkelijker zoeken was. Na een paar tellen klok er meteen al een gil!! Ik dacht nee he! niet weer een enge kamer! Maar uiteindelijk viel het gelukkig mee!

Bij deze kamer was het vooral veel en goed zoeken! Al bij al een leuke kamer, met grappige puzzeltjes! Wat jammer is dat ze geen gebruik hebben gemaakt van muziek, dit had deze kamer een stuk sfeervoller gemaakt.

In cijfers
Bereikbaarheid
6.0
Ontvangstruimte
7.0
Host(ess)
6.0
Thema Escaperoom
8.0
Aankleding
8.0
Special Effects
6.0
Muziek / Sound effects
4.0
Puzzels
7.0
Algemeen gemiddelde
6.510
The secret of the tomb The secret of the tomb

Afgelopen zaterdag was het dan zover, Silvia had haar vrijgezellenfeest. Dus gingen we met een club meiden naar Eindhoven om "The secret of the tomb" te spelen, omdat Silvia into het oude Egypte is vonden we deze wel gepast.

Eenmaal aangekomen werden we ontvangen door een jongeman die nogal haast had, oke, we waren aan de late kant (10 minuten te vroeg ipv 15 minuten), maar we konden de ingang niet vinden... en dan moet de hele groep dames ook nog eens plassen, tja zo gaat dat.

Oke eenmaal in de room vonden we al snel licht, want je start in het donker... Ook werd er al snel gegild, dus ik dacht ohhh nee hier gaan we weer... maar gelukkig viel het mee, door goed te zoeken (wat redelijk lang duurde) waren we eindelijk goed opweg. Van de een naar de andere puzzel kwamen we steeds dichterbij het geheim van deze tombe en met nog 51 seconden op de klok wisten we te ontsnappen aan de vloek.

Jammer vond ik dat er totaal geen aandacht was besteed aan een goed egyptisch muziekje, dat had het toch wat spannender gemaakt denk ik.

In cijfers
Bereikbaarheid
6.0
Ontvangstruimte
7.0
Host(ess)
6.0
Thema Escaperoom
8.0
Aankleding
7.0
Special Effects
6.0
Muziek / Sound effects
4.0
Puzzels
7.0
Algemeen gemiddelde
6.410

© Copyright EscapeRoomers 2015-2017