Terug naar overzicht

Escapeoord
De geheime brief

Een bouwvakker vindt een oude brief tijdens werkzaamheden. Helpen jullie hem om de brief te ontcijferen en het geheim te ontdekken van lang, lang geleden...

  • Een online escaperoom verdeeld over 4 devices
  • 2-4 uur spelplezier 
  • Keuze om gebruik te maken van hints als je er niet uit komt
  • 4 enveloppen met een deel van puzzels 

Meer informatie

Ga naar de website

Feitjes

Gespeeld op
donderdag 4 maart 2021
Aantal personen
3
Rated 7.9/10 based on 3 customer reviews
In woorden
Bereikbaarheid
per post
Ontvangstruimte
woonkamer
Host(ess)
jezelf
Thema Escaperoom
de geheime brief
Puzzels
online en fysiek

Escape Room Reviews

Escaperoom met post De geheime brief

Deze avond hebben we "De geheime brief" gespeeld tijdens een Skype sessie. Vooraf krijgt iedere speler per post een brief toegezonden. Spannend want het verleid je al meteen om ermee aan de slag te gaan. We hebben ons een goede 2,5 uur vermaakt met verschillende puzzelvormen waarbij je elkaar nodig hebt. Hierbij is het juist leuk als je niet bij elkaar in één ruimte zit zodat je via spraak, camera of chat dingen uitwisseld.

Zeker een aanrader om met je vrienden te spelen!
 

In cijfers
Thema Escaperoom
7.5
Aankleding
7.5
Special Effects
8.0
Puzzels
8.5
Algemeen gemiddelde
7.910
Escaperoom met post De geheime brief

Voorafgaand aan de avond van de online escape kregen we per persoon een enveloppe toegestuurd. Vanaf dat moment kon je al beginnen met puzzelen. 

Eenmaal ingelogd met onze 4 divises konden we beginnen aan ons avontuur. Het begin is echt heel leuk en gelijk al een uitdaging. Juist leuk omdat je NIET met elkaar in een ruimte zit.

De spelletjes in de online escape zijn erg leuk opgezet, je moet alleen puzzelen, maar ook samenwerken, anders zul je het antwoord niet te weten komen.

We hebben er een hele avond speelplezier van gehad!

In cijfers
Thema Escaperoom
8.0
Aankleding
7.5
Puzzels
8.5
Algemeen gemiddelde
8.010
Escaperoom met post De geheime brief

Inmiddels hebben we al een hele reeks aan thuis mysteries en puzzel pakketen opgelost. Maar deze was toch van een heel nieuw soort.

We kregen vooraf allemaal een brief opgestuurd. Deze brief had je nodig om te weten waar en hoe je moest starten en hij bevatte een aantal atributen voor verschillende momenten in het spel. Het begin/oeffen spel zette gelijk al de juiste toon, je moest wel goed met elkaar samenwerken en luisteren anders kwam je echt niet verder.

De puzzels waren heel leuk van opzet, iedereen puzzelde vanaf zijn eigen scherm, en er waren gedeeltjes die je echt samen moest doen. Maar ook ook delen die je zelf moest oplossen, maar 1 ding bleef belangrijk communiceren want ander kom je echt niet tot de juiste oplossing.

Ik vond dit een hele leuke vorm van een thuis mysterie, en we hebben er zeker een avond plezier mee gehad!

In cijfers
Thema Escaperoom
8.5
Aankleding
7.2
Puzzels
8.0
Algemeen gemiddelde
7.910

© Copyright EscapeRoomers 2015-2017