"DOOMSDAY 2021" Doomsday 2021
Terug naar overzicht

Doomsday 2021
Doomsday

Wij deden mee! Jullie ook?

Doomsday!!! De wereldwijde economie ligt plat. Alle verkeer is stilgelegd. Communicatie is bijna onmogelijk geworden. Niemand is meer veilig. De wereld is in paniek. Nederland gaat in lockdown. Blijf binnen. Sluit ramen en deuren. En volg het nieuws. Het is bijna middernacht. Met nog een paar seconden op de Doomsday Clock. En wat doen jullie?

Terwijl de wereld nog in de ban is van het coronavirus, is er iets nieuws. Een nieuwe dreiging uit onverwachte hoek. Een ongrijpbare macht. Op ramkoers. Wat begon met ogenschijnlijk onschuldige incidenten gaat van kwaad tot erger. Het gevaar verspreidt zich in een razend tempo over de hele wereld. Met desastreuze gevolgen.

Stap in de rol van Doomsday wetenschappers. 

Op waarheid gebaseerd
De Doomsday Clock is een symbolische klok die sinds 1947 wordt bijgehouden door een groep wetenschappers. De klok geeft aan hoe dichtbij we zijn bij een fatale ramp die het einde van de mensheid kan betekenen.

De toename van nucleaire dreiging. Testen met kernwapens. Klimaatverandering. De verspreiding van nepnieuws. Ernstige politieke spanningen op het wereldtoneel. Als de dreiging toeneemt, wordt de klok verzet.


Kijk eens op www.doomsday2021.nl of
Meld jullie gelijk aan als Doomsday wetenschappers

Ook wij weten nog niet wat ons precies te gebeuren staat, maar 1 ding weten we zeker, spannend wordt dit wel!

Inmiddels is de eerste speeldatum al geweest, maar je kunt je nog aanmelden op een van de andere data! 


 

Meer informatie

Ga naar de website

Feitjes

Gespeeld op
donderdag 8 april 2021
Aantal personen
3
Rated 8.6/10 based on 3 customer reviews
In woorden
Bereikbaarheid
Thuis te spelen
Thema Escaperoom
Doomsday
Aankleding
Je ontvangt een Prepperbox
Special Effects
Je strijd tegen andere teams online
Puzzels
Heel gaaf

Escape Room Reviews

Doomsday 2021 Doomsday

Gisteren was het zover! Doomsday 2021! De wereld ging in lockdown en wij moesten de wereld redden.

Met een team van 3 gingen wij de strijd aan! 
 

De prepperbox stond klaar en we gingen vol in de aanval.

In het begin waren we even zoekende naar hoe te starten, maar toen werd het duidelijk en gingen we aan de slag, op de een of andere manier pakte iedereen iets op. De een via de laptop de ander dook in de prepperbox.

Elk stukje viel op een gegeven moment op zijn plaats en de tijdsdruk was voelbaar in de kamer.

Ik functioneer nog maar half zodra dit gebeurt en ik dacht dan ook, waar ben ik mee bezig? Maar gelukkig waren de andere 2 wel nog bruikbaar... en zo redde we toch nog de wereld! 
 

We hebben dik 4 uur plezier gehad! 
Zeker een aanrader om deze thuisecape te spelen.

De beste tot nu toe? Ja, ik denk het wel.

In cijfers
Thema Escaperoom
8.0
Aankleding
8.5
Special Effects
9.0
Puzzels
9.0
Algemeen gemiddelde
8.610
Doomsday 2021 Doomsday

Om deze te spelen ontvingen we een interessante prepperbox thuis. Nu wachten tot we mogen starten. Afgelopen weekend was het dan zover, Doomsday begon en wij mochten als Doomsday wetenschappers aan de slag.

Al snel verdeelde we ons over de online en offline onderdelen van de escapepuzzel, zodat alles gezien en onderzocht werd. We hadden al opgevangen dat het zeker een middag speelplezier gaf en dat is zeker waar. Wij hebben ons vier uur goed vermaakt.

Door de diversiteit aan opdrachten kom je steeds meer te weten en probeer je Doomsday te voorkomen. De game is goed uitgewerkt en daarom is Doomsday zeker een aanrader om te spelen! 

In cijfers
Thema Escaperoom
9.3
Aankleding
9.3
Special Effects
9.5
Puzzels
8.5
Algemeen gemiddelde
9.210
Doomsday 2021 Doomsday

Inmiddels hebben al wat thuis escapes gespeeld, maar van Doomsday 2021 had ik hoge verwachtingen. In de toeloop naar het evenement werd er al wat spanning opgebouwd. En ook het feit dat we de strijd aangingen met andere teams maakte het een nog grotere beleving.

Er was inmiddels een grote doos bezorgd. Die we nog niet mochten bekijken ... Maar eindelijk was het zoveer we zette de TV klaar met de nieuws zender, de Laptop stond aan met het dashboard, en wij zaten helemaal klaar voor de kickoff, Spannend ...

Uiteindelijk hebben we na 4 uur puzzelen, lachen en wat kleine stress momentjes doomsday weten te voorkomen! Yay!

En wat een goede thuis escape was dit, hij verveelde geen moment, we speelden hem met z'n 3-en en zijn continu met 3 aan het werk geweest. Er zaten toffe puzzels in, Wow momentjes en de spanning werd zeker ook op gebouwd. Als iemand me vraagt voor een goede thuis escape ga ik deze zeker als eerste noemen!

In cijfers
Thema Escaperoom
9.0
Aankleding
8.0
Special Effects
8.0
Muziek / Sound effects
7.0
Puzzels
8.0
Algemeen gemiddelde
8.010

© Copyright EscapeRoomers 2015-2017