"Detective at home" Crimibox
Terug naar overzicht

Crimibox
Crimibox

Crimibox werd opgericht in 2017 door de overheid. Deze dienst houdt zich voornamelijk bezig met cold cases. Het gaat dan meestal over moordzaken maar af en toe komen er ook verdwijningen of ontvoeringen aan bod. Het speciale van deze eenheid is dat ook gewone burgers zich kunnen opgeven om lid te worden.

Meer informatie

Ga naar de website

Feitjes

Gespeeld op
vrijdag 28 juli 2017
Aantal personen
6
Rated 6.3/10 based on 2 customer reviews
In woorden
Bereikbaarheid
Thuis
Ontvangstruimte
Via de post, dunne doos
Host(ess)
Wijzelf
Thema Escaperoom
Detective
Aankleding
Karig
Puzzels
Oplossen

Escape Room Reviews

Crimibox Crimibox

Op vakantie werd ik de gelukkige winnaar van de crimibox! Hoe leuk is dat verjaardagscadeau dan :) Hihi. Maar natuurlijk konden we hem pas spelen als we thuis waren en mijn beste vriendin had de box al gekocht, dus opeens hadden we er 2! 

Dan maar jongens tegen de meisjes...

We openden de crimibox en keken eigenlijk een beetje verbaasd... een aantal a4tjes? Was het dit? Maar er zat ook nog meer in, waarmee we dus aan de slag konden, hierdoor ontdekten we steeds meer over deze case.

Met behulp van "Daphne" hebben we de case tot een goed einde weten te brengen en sneller dan de jongens! 

In cijfers
Thema Escaperoom
7.0
Aankleding
5.0
Puzzels
7.0
Algemeen gemiddelde
6.310
Crimibox Crimibox

Ik had de Crimibox online besteld en een paar dagen later won Nikcy ook een Crimibox. Zo hebben we er maar een competitie van gemaakt meiden tegen de jongens!

Toen we de doos openmaakte, vond ik de inhoud erg mager. Een paar A4 tjes, een USB-stick en notitieboekje en een stukje stof. Maar hoe gaan we hiernu aan beginnen? Maar langzaam puzzelden we ons een weg door de informatie, steeds een stapje verder. En uiteindelijk (en ja, stiekem ook een beetje hulp van het helpsysteem) ontdekten we wat er met het slachtoffer was gebeurd!

En sneller dan de jongens!

 

In cijfers
Thema Escaperoom
7.5
Aankleding
4.5
Puzzels
6.5
Algemeen gemiddelde
6.210

© Copyright EscapeRoomers 2015-2017