Terug naar overzicht

Codekrakers
Operatie Voorhoven

Er hangt een grimmige sfeer in de stad Voorhoven. Al voor de 7e keer is in de stad Voorhoven drugsafval gedumpt. Het afval is schadelijk voor het milieu en kost de stad bergen met geld. Burgemeester Landgraaf heeft binnen een uur een persconferentie en ziet het somber in, hij weet niet meer wat hij met deze ellende aan moet.

Meer informatie

Ga naar de website

Feitjes

Gespeeld op
zaterdag 20 februari 2021
Aantal personen
3
Rated 8.1/10 based on 3 customer reviews
In woorden

Escape Room Reviews

Operatie Voorhoven Operatie Voorhoven

Afgelopen weekend stond er een thuis escape op het programma, ik kwam bij Nicky en Jeroen thuis aan en daar trof ik een heuse crime scene aan. Allemaal objecten met nummertjes door de woonkamer, spannend!

Na een inleidend verhaal konden we aan de slag, en begonnen we met het onderzoeken van de objecten. Het verhaal zat goed in elkaar en de puzzels volgende op logische volgorde elkaar op. Er zitten leuke en afwisselende puzzels in dit misterie! Ook erg leuk, eens een keer een thuis mysterie waar niet een groot deel zicht afspeelt op een computer.

Dit thuismysterie is er zeker een die ik ga aanraden bij andere puzzelaars!

In cijfers
Thema Escaperoom
7.0
Aankleding
7.0
Puzzels
8.0
Algemeen gemiddelde
7.310
Operatie Voorhoven Operatie Voorhoven

Wat een verrassing toen deze "thuis escape room" door de postbode gebracht werd. Het maakte mij meteen nieuwsgierig om te weten wat er in de doos zit en om de game te spelen, maar zoals afgesproken bleef hij dicht tot de 5-10 minuten voorbereidingstijd.

Aan mij de eer om de voorbereidingen te treffen en wat maakt dit de game al meteen leuk. Je krijgt ook thuis sfeer en beleving. Aan alles is gedacht. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende puzzelmethodes waardoor het leuk blijft.
Na bijna een uur puzzelen is het ons gelukt Operatie Voorhoven succesvol op te lossen. Naar mijn mening een leuke thuis ervaring en zeker het spelen waard.

PS: Ook terug verzenden ging eenvoudig met het meegestuurde retourticket en controle lijst of je alles hebt.

In cijfers
Thema Escaperoom
8.7
Aankleding
8.7
Puzzels
9.3
Algemeen gemiddelde
8.910
Operatie Voorhoven Operatie Voorhoven

De nieuwsgierigheid begon al toen de postbode een extreem groot pakket leverde! Wauwww wat zou daar inzitten... maar netjes wachten tot we konden beginnen.

De kamer was omgebouwd tot een huize crimescene met afzetlint en bordjes... leuk! 

Toen Silvia gearriveerd was konden we beginnen... een mysterie wat er gebeurd was, door de inleiding hadden we al snel door wat er moest gebeuren, we moeten deze zaak oplossen.

De puzzels zijn zeer verschillend, waardoor iedereen zijn specialiteiten kan laten zien, ook de opzet is erg leuk, zeker omdat je toch "gewoon" in je huiskamer zit.

De tijdsdruk die voelde ik wel, want tja je hebt maar een uur, gelukkig wisten we precies op tijd WAT de oplossing was en was het een geslaagde missie.

Deze thuis escape raad ik echt iedereen aan, wij speelden met zijn 3en en dat was eigenlijk de perfecte samenstelling naar mijn idee.

Ook het retour sturen ging perfect!

In cijfers
Thema Escaperoom
8.0
Aankleding
8.0
Puzzels
8.5
Algemeen gemiddelde
8.210

© Copyright EscapeRoomers 2015-2017